Selecteer een pagina

Data Management Service

Wij zijn gecertificeerd als Data Management Service om logistieke- en etiket informatie van levensmiddelen vast te leggen in GS1. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in de levensmiddelenbranche. Foodbyte kan u met de volgende diensten ondersteunen;

  1. Vastleggen van logistieke- en etiket informatie van levensmiddelen in GS1.
  2. Controleren van logistieke- en etiket informatie van levensmiddelen in GS1
  3. Meer dan Data Management Services

1. Vastleggen van levensmiddelen in GS1

U stuurt ons de logistieke gegevens én het product toe. Wij dragen zorg voor een accurate invoer van de vereiste productinformatie, zodat uw product zo snel mogelijk wordt goedgekeurd. Zo wordt uw product accuraat en snel vastgelegd in GS1.

Het proces en de rolverdeling is dan als volgt;

Heeft u vragen over het vastleggen van logistieke- en etiket informatie door Foodbyte en wilt u meer weten over hoe Foodbyte uw bedrijf kan helpen? Neem dan contact met ons op.

2. Controleren van levensmiddelen voor GS1

U voert zelf uw product data in via de GS1 datasource.  Vanuit GS1 krijgt Foodbyte de melding dat uw product data gecontroleerd dient te worden. Na deze melding nemen wij contact met u op met het verzoek het product of etiket aan Foodbyte op te sturen. Wij controleren de ingevoerde gegevens in GS1datasource en u ontvangt de uitslag. Als er fouten geconstateerd zijn, dan krijgt u daar een overzicht met de informatie wat gecorrigeerd moet worden. Zijn de correcties door ons gecontroleerd en goedgekeurd? Dan is uw product beschikbaar in GS1.

Meer informatie over het controleren van logistieke- en etiket informatie door Foodbyte? We leggen graag uit hoe het hele proces verloopt.Neem contact met ons voor meer uitleg over het hele proces.

Hoe kunnen we u helpen?

Door geautomatiseerde processen, innovatieve systemen en ervaring met levensmiddelen kunnen wij datakwaliteit borgen en snel schakelen. Daarnaast kunnen wij hoogwaardige packshots aanleveren dankzij interne faciliteiten.

Wij helpen leveranciers van levensmiddelen dan ook graag met het vastleggen van logistieke- en etiket informatie ten behoeve van GS1.

Vul het formulier hiernaast in om ons te laten weten waarmee we u kunnen helpen. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

1 + 10 =

3. Meer dan een Data Management Service

Data Management Service en logistiek

Logistiek

We kunnen u in contact brengen met een partner om uw logistiek te faciliteren. Met BFG Warehousing als betrouwbare, vernieuwende en ondernemende partner kunnen we een complete service aanbieden.

Data Management Service en productfotografie

 Productpresentatie

Naast het vastleggen van gegevens richten wij ons ook op de productpresentatie. Alle productafbeeldingen worden conform richtlijn GS1 vastgelegd.

Sfeerfotografie

We hebben professionals voor u klaar staan die gespecialiseerd zijn in sfeerfotografie en videomateriaal van levensmiddelen.

Data Management Service advies

Advies op maat

Met jarenlange ervaring in de levensmiddelenindustrie en een uitgebreid netwerk staat onze deur altijd voor u open.

Bij Foodbyte delen we graag onze kennis

Contact

Wij kunnen u helpen met het vastleggen van data in GS1. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

E-mail: info@foodbyte.nl

Adres: Riddererf 2, 3861 PT, Nijkerk